Paris’teki Türk sporculardan ’Biz İyiyiz’ öz çekimi

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan "Paris Open" turnuvasına katılmak için ülkeye giden Türk sporcular, yaşanan patlama sonrasında sosyal paylaşım sitesinden bir fotoğraf yayınlanarak, iyi olduklarını söyledi.Fransa'nın başkenti Paris'te olimpi

Paris’teki Türk sporculardan ’Biz İyiyiz’ öz çekimi

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan "Paris Open" turnuvasına katılmak için ülkeye giden Türk sporcular, yaşanan patlama sonrasında sosyal paylaşım sitesinden bir fotoğraf yayınlanarak, iyi olduklarını söyledi.

Fransa'nın başkenti Paris'te olimpiyat puanı almak için düzenlenen "Paris Open" turnuvasına katılmak üzere Nevşehir'den Paris'e giden taekwondo antrenörü Recep Işık ve milli sporcu İpek Çiğdem, sosyal paylaşım sitesinden bir fotoğraf yayınlayarak, kendilerinin iyi olduklarını söyledi.

İHA muhabirine konuşan antrenör Recep Işık, patlamanın ardından bugün yapılacak olan turnuvanın iptal edildiğini söyledi. Işık, "Burası bayağı bir karışık. Bizler iyiyiz, sıkıntımız yok çok şükür. Türkiye'ye selamlar" diye konuştu.

Işık ayrıca, kafilelerinde, Edirne'den antrenör Erkan Çakırtepe, milli sporcu Ayşe Asma ve diğer antrenörler Servet Tazegül, Nur Tatar, Fırat Pozdan, Ümit Bildik ve Yunus Sarı'nın da yanlarında bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem