Paris'te yine panik var!

Fransa'nın başkenti Paris'te bomba ihbarı yapıldı. Polis Cumhuriyet Meydanı'nı boşaltıyor. Terk edilmiş bir araçta bomba olduğu iddia ediliyor. Binlerce kişi etrafa dağılarak olay yerinden uzaklaştı.   OLAYIN NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR   Kanlı saldırıların d

Paris'te yine panik var!
Fransa'nın başkenti Paris'te bomba ihbarı yapıldı. Polis Cumhuriyet Meydanı'nı boşaltıyor. Terk edilmiş bir araçta bomba olduğu iddia ediliyor. Binlerce kişi etrafa dağılarak olay yerinden uzaklaştı.
 
OLAYIN NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR
 
Kanlı saldırıların düzenlendiği yerlerden biri yakınlarında gerçekleşen ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki yüzlerce insanın çığlıklar atarak koşmasına yol açan olayın nedeni henüz bilinmiyor. Bir araçta bomba olduğuna dair söylentilerin insanları paniğe sürüklediği iddia ediliyor. Bir diğer söylenti de görevlilerin bir şüpheliyi kovaladığı ve ardından etraftaki insanların kaçmaya başladığı yönünde. Reuters'a konuşan bir yetkili, vatandaşlardan bazılarının silah sesi duyduklarına dair iddialar olduğunu söyledi.
 
YANLIŞ ALARM VERİLDİ
 
Olay yerine takviye polis geldiği görülürken; AFP haber ajansı, olayın "yanlış alarmdan kaynaklanmış gibi göründüğünü" bildirdi. Yaşanan bu olay, bir söylentinin dahi diken üstündeki Paris halkı üzerinde nasıl bir etki yarattığını gözler önüne serdi. Reuters, benzer bir paniğin, Cuma gecesi saldırıya uğrayan barın önünde katliamın kurbanlarını anan Parisliler arasında da yaşandığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem