Paralel yapı operasyonunda 10 gözaltı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "paralel devlet yapılanması" soruşturması kapsamında 4'ü öğretmen 10 kişi gözaltına alındı.Manisa'da paralel devlet yapılanması kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı. S

Paralel yapı operasyonunda 10 gözaltı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "paralel devlet yapılanması" soruşturması kapsamında 4'ü öğretmen 10 kişi gözaltına alındı.

Manisa'da paralel devlet yapılanması kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı. Sabah saatlerinde emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda öğretmen olan E.T., S.S., İ.Z. ve A.D. ile birlikte 10 kişi ifadeleri alınmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Geçen günlerde Manisa'da yapılan paralel devlet yapılanması soruşturmasında 27 kişi gözaltına alındı, 12'si adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 10 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü emniyet tarafından 2'si de savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem