Özürü kabahatinden büyük

 AKP Hatay Millitvekili Hacı Bayram Türkoğlu, teşhis skandalıyla ilgili dün bir televizyon kanalıbda şunları söyledi: “Bu aslında masum kalması gereken bir olay ancak masumiyetinden saptırıldı. Yargıya müdahalemiz söz konusu değil. Bu olay bir ay önce olm

Özürü kabahatinden büyük

 

AKP Hatay Millitvekili Hacı Bayram Türkoğlu, teşhis skandalıyla ilgili dün bir televizyon kanalıbda şunları söyledi: “Bu aslında masum kalması gereken bir olay ancak masumiyetinden saptırıldı. Yargıya müdahalemiz söz konusu değil. Bu olay bir ay önce olmuş bir olay. Bu aslında emniyetin savcılıktan gelen talep üzerine ortaya konan bir usul. Bunun şimdi bir de şu boyutunu düşünmek lazım. İdari soruşturmada komiseriniz açığa alındı. 

 

BİZ VATAN HAİNİ MİYİZ?


Olay sırasında haberim vardı ve emniyet müdürünü aradım, tatsızlık yaşanmamasını istedi. Oğlumu da aradım, emniyet müdürü ile görüştüğümü ve tatsızlığa mahal vermeyin dedim. Sonuç itibariyle onaylamadığımız bir müdahalede bulunulmuş. Son kez şunu söylemek istiyorum. Emniyetle bizim aramızda bir sorun yok. Hepsi gözümü gibi koruduğumuz varlıklarımız. Emniyette, savcılıktan gelen istek üzerine tartışmanın içinde olan arkadaşları teşhis etmek için yapılan bir usul. Bu normal uygulanan prosedür.” 

 

Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun seçilmeden önce 12 Mayıs’ta Ergenekon sanığı Veli Küçük ile birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Azerbaycan’ın Dış Türklerden Sorumlu Devlet Bakanlığı tarafından 2006’da düzenlenen ‘Dünya Türkleri Kurultayı’nda çekildiği ortaya çıkan fotoğrafla ilgili Türkoğlu, “Resepsiyonda kendisiyle tanıştırıldım ve o sırada fotoğraf çektirdik. Bir daha ne konuştum ne de gördüm” demişti. Veli Küçük ise 1970 yılında Hatay’ın Samandağ ilçesinde üsteğmen rütbesiyle Seyyar Jandarma Karakol Komutanı olarak görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler