Özgecan'ın katili ifadesini değiştirdi!

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a tecavüz etmek isteyen, genç kız direnice de vahşice öldüren Suphi Altındöken, tutuklandığı mahkemede, ifadesini değiştirerek, "tahrik" hükümlerinden yararlanmanın altyapısını oluşturmaya çalıştı.Buna rağmen vahşeti giz

Özgecan'ın katili ifadesini değiştirdi!

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a tecavüz etmek isteyen, genç kız direnice de vahşice öldüren Suphi Altındöken, tutuklandığı mahkemede, ifadesini değiştirerek, "tahrik" hükümlerinden yararlanmanın altyapısını oluşturmaya çalıştı.

Buna rağmen vahşeti gizleyemeyen Altındöken, polis ifadesinin aksine, tecavüze yeltenmediğini, levye ile Özgecan'a vurmadığını, kısa yoldan gitmek isteyince önce Özgecan'ın kendisine vurduğunu ve biber gazı sıktığını söyledi.

İFADESİNİ YENİDEN KURGULADI

Altındöken, bunun üzerine vurduğunu, yerdeyken defalarca tekmelediğini söylediği Özgecan Aslan'ı, arkadaşı Fatih'in "işini bitir" demesi üzerine boynundan defalarca bıçakladığını, ellerini ise yine arkadaşının verdiği akılla henüz hırıltılar çıkartıp öksürürken kestiğini ifade etti. "Cinsel ilişki" amacı olmadığını, cinayeti planlamadığını kaydeden Altındöken, babasını Özgecan'ı yaktıkları aşama dahil her aşamada korumaya çalışırken, arkadaşının ise babasının "hastaneye götürelim" teklifine rağmen cinayetin işlenmesini istediğini anlattı. Ancak ifadelerdeki çelişkiler hem işbirliğini, hem gözaltına alındıktan sonra ifadesini yeniden kurguladığı anlaşılan Altındöken'in tüm eylemlerini ortaya koydu.
 
SEFERİ ASLINDA BİTMİŞ
 
Mahkeme ifadesinde, 1989 doğumlu, evli ve bir çocuk babası olduğunu söyleyen Altındöken, 900 TL karşılığında TOK kooperatifinde şoförlük yaptığını, belirterek, 11 Şubat'ta yaptığı seferleri anlattı. 20.00 sıralarında Tarsus'a gelerek son seferini yaptığını kaydeden Altındöken bir arkadaşının kendisini evine bırakmasını istediğini, bunun üzerine onu eve bırakıp, kendi evine doğru yola çıktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler