"Özgecan’ın adı Antalya’da yaşatılacak"

Başbakan Ahmet Davutoğlu Antalya’da katıldığı AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’nde Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesine sert tepkilerde bulundu. Davutoğlu Antalya’da açılacak olan gençlik merkezine Özgecan Aslan’ın adını vereceklerini söyledi.Başbakan

"Özgecan’ın adı Antalya’da yaşatılacak"

Başbakan Ahmet Davutoğlu Antalya’da katıldığı AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’nde Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesine sert tepkilerde bulundu. Davutoğlu Antalya’da açılacak olan gençlik merkezine Özgecan Aslan’ın adını vereceklerini söyledi.

Başbakan Davutoğlu "Özgecan kızımızın katledilmesi hepimizi derinden yaraladı. Özgecan’a bunu yapanlar en sert şekilde cezalandırılacaktır. Ailesine taziyelerde bulundum. Bu tür şiddetin tekrar olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün Antalya’da bir gençlik merkezi açıyoruz. Bu gençlik merkezinin adını Özgecan Aslan koyacağız. Ta ki bu genç kızımızın acısı unutulmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler