Özel'le aramızda gerilim yok

  Dün Ankara'daki şehit cenazesinde CHP Lideri, Genelkurmay Başkanı ile kameraların tokalaşmayınca aralarında bir gerilim olduğu iddiaları seslendirilmişti. Bugün bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, böyle bir gerginlik olmadığını hatta Org. Özel'in yarın ken

Özel'le aramızda gerilim yok

 

 

Dün Ankara'daki şehit cenazesinde CHP Lideri, Genelkurmay Başkanı ile kameraların tokalaşmayınca aralarında bir gerilim olduğu iddiaları seslendirilmişti.

 

Bugün bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, böyle bir gerginlik olmadığını hatta Org. Özel'in yarın kendisini parti genel merkezinde ziyaret edeceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, Özel'in kendisine bir nezakette bulunarak iade-i ziyaret yapacağını belirtti.

 

KILIÇDAROĞLU: TOKALAŞMADIK AMA SELAMLAŞTIK

CHP lideri gazetecilerin konuyla ilgili sorularına ''Tokalaşmadık ama selamlaştık. Sayın Genelkurmay Başkanı ile ilişkimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin gelenek, görenek ve devlet adabına uygun bir şekilde devam ediyor'' dedi.

 

ÖZEL YARIN KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET EDECEK

Kılıçdaroğlu, aralarında gerginlik olmadığını, Org. Özel'in yarın kendisini parti genel merkezinde saat 11.00'de ziyaret edeceğini açıkladı.Kılıçdaroğlu, Özel'in kendisine bir nezaket ziyaretinde bulunarak iade-i ziyarette bulunacağını belirtti.

 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Orgeneral Özel'in şehit cenazesinde ağlamasıyla ilgili, "Genelkurmay başkanları da ağlar ama şehitlerin başında ağlamaz" demişti. Kılıçdaroğlu, Suriye ile yaşanan jet krizi sırasında da Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklama yapmasına sert tepki göstermiş ve "Hükümetin ayıbını, kusurunu Genelkurmay olarak niye sırtınıza alıyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem