Özel harekatçılardan gövde gösterisi

Şırnak'ın İdil ilçesinde hendek kazıp, yollara barikat kuran ve polisle çatışmaya giren teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon yapan polis özel harekat timleri, şehit ve yaralı vermeden tamamladıkları operasyonu tekbir getirip, havaya ateş eder

Özel harekatçılardan gövde gösterisi

Şırnak'ın İdil ilçesinde hendek kazıp, yollara barikat kuran ve polisle çatışmaya giren teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon yapan polis özel harekat timleri, şehit ve yaralı vermeden tamamladıkları operasyonu tekbir getirip, havaya ateş ederek sevinç gösterileriyle kutladı.

İdil ilçesinde teröristlerin temizlenmesi için düzenlenen operasyona Cizre, Şırnak ve Diyarbakır'dan giden takviye polis özel harekat timleri katıldı. Zırhlı araçlarla İdil Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarak ilçenin çeşitli mahallelerinde barikat kurup, hendek kazan teröristlerle çatışmaya giren ve bölgeyi temizleyen polis özel harekat timleri operasyon dönüşünde şehit ve yaralı vermemenin sevincini yaptıkları gösteriyle kutladı. Dün sabah erken saatlerde başlayan ve yaklaşık 3 saat boyunca Turgut Özel ve Yenimahalle'de teröristlerle çatışmaya giren polis özel harekat timleri, teröristleri bölgeden püskürttükten sonra zırhlı araçlar eşliğinde İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir araya geldi. Operasyon sonrasında onlarca zırhlı araçla emniyet müdürlüğü bahçesine giriş yapan özel harekat timleri, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği "Türkiyem" parçası eşliğinde karşılandı. Araçlarından inen özel harekat timleri şehit ve yaralı vermeden tamamladıkları başarılı operasyonu tekbir getirip, havaya ateş ederek kutladı. Özel harekat polislerinin gövde gösterisi, ilçe emniyet müdürlüğü bahçesini dolduran diğer polisler tarafından da alkışlarla desteklendi. Adeta gövde gösterisine dönüşen özel harekat timlerinin tekbir getirmesi ve havaya ateş açmaları saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler