Operasyonda şok etkisi..

Hamile kadın polisleri şoke ettiBaskınlarda fuhuş çetesi yöneticisi ve çalışanlarından oluşan 2’si kadın 28 kişi gözaltına alındı. Borçlandırarak ya da tehditle yurt dışından getirdikleri kadınları pasaportlarına el koyarak çalıştırdıkları öğrenilen şebek

Operasyonda şok etkisi..

Hamile kadın polisleri şoke etti

Baskınlarda fuhuş çetesi yöneticisi ve çalışanlarından oluşan 2’si kadın 28 kişi gözaltına alındı. Borçlandırarak ya da tehditle yurt dışından getirdikleri kadınları pasaportlarına el koyarak çalıştırdıkları öğrenilen şebekenin fuhuş yaptırttığı biri hamile 26 kadının ise mağdur olarak ifadeleri alınacak.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 ay süren telefon dinlemesi ve fiziki takibin ardından Fatih'te organize şekilde fuhuş yaptıran bir şebekeye yönelik operasyon yaptı. Yaklaşık 300 polisin katıldığı baskınlarda daha önceden tespit edilen 44 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Baskınlarda şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 2’si kadın 28 kişi gözaltına alındı. Polis baskınlar sırasında şebekenin fuhuşa zorladığı biri hamile 26 kadını ifadeleri alınmak üzere Asayiş şube müdürlüğüne getirdi.

Polis soruşturması sırasında fuhuş çetesinin yurt dışından getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları öğrenildi. Kadınların pasaportlarına el koyan ve senet imzalatarak borçlandıran zanlıların 250 lira ile 500 lira arasında değişen fiyatlarla fuhuş yaptırdıkları öğrenildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, gözaltı sayısının önümüzdeki günlerde artabileceği belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler