Önce intihara kalkıştı sonra can simidine tutundu

Kadıköy'de, ailevi sorunları olduğunu söyleyen yaşlı bir adam denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Vapurdan atılan can simidine tutunan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.Olay Karaköy-Kadıköy Vapur İskelesi'nde saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

Önce intihara kalkıştı sonra can simidine tutundu

Kadıköy'de, ailevi sorunları olduğunu söyleyen yaşlı bir adam denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Vapurdan atılan can simidine tutunan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Olay Karaköy-Kadıköy Vapur İskelesi'nde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 77 yaşındaki Şükrü Ç., deniz kıyısında bir süre dolaştıktan sonra denize atladı. Ardından açığa doğru kulaç atmaya başladı. Bir adamın elbiseleriyle yüzdüğünü gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada iskeleye yanaşmakta olan bir vapurun kaptanı adamın pervanenin sularına kapılmasına engel olmak için motorlarını durdurdu. Bir süre denizde duran yaşlı adam fikrini değiştirerek vapurdan atılan can simidine tutundu.

Yüzerek adamın yanına giden bir genç, simide tutunan Şükrü Ç.'yi kıyıya kadar çekti. Sahile çıkartılan ve soğuktan titreyen yaşlı adam, ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ailevi sorunları nedeniyle denize atladığı öğrenilen yaşlı adamının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Önce intihara kalkıştı sonra can simidine tutundu

Önce intihara kalkıştı sonra can simidine tutundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler