Öğretmen tokadı sonucu gözüne 17 dikiş atıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde öğretmenin attığı tokat sonucu elbise askılığına çarpan öğrencinin gözüne 17 dikiş atıldı.Alınan bilgiye göre, Akçakoca Mahallesi'nde oturan Eyüp H. ile ev hanımı Sultan H.'nin iki çocuğundan biri olan 13 yaşındaki S.H., boyunu

Öğretmen tokadı sonucu gözüne 17 dikiş atıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde öğretmenin attığı tokat sonucu elbise askılığına çarpan öğrencinin gözüne 17 dikiş atıldı.

Alınan bilgiye göre, Akçakoca Mahallesi'nde oturan Eyüp H. ile ev hanımı Sultan H.'nin iki çocuğundan biri olan 13 yaşındaki S.H., boyunun yaşıtlarından uzun olması sebebiyle arkadaşları tarafından dalga geçildiği için bir süre okula gitmedi. S.H., Pazartesi günü eve giderken tuvalet ihtiyacını gidermek üzere yolu üzerindeki 50. Yıl İlkokulu'nun tuvaletine girdi. Okulun tuvaletini kullandıktan sonra dışarı çıkan S.H., bahçede kendinden yaşça küçük olan öğrencilerin basketbol topu ile potaya atış yapmak istedi. Bu nedenle öğrencilerle tartışan S.H. daha sonra okuldan uzaklaştı. İddiaya göre, tartışmayı gören okulun beden eğitimi öğretmeni Z.K., okuldan uzaklaşan S.H.'yi evinin önünden alarak tartıştığı öğrencilerle barıştıracağını söyleyip okula geri götürdü. Yine iddiaya göre, S.H.'ye yol boyunca iyi davranan Z.K., okuldan içeri girince S.H.'ye bağırmaya başladı.

"TOKAT ATINCA GÖZÜNÜ ASKILIĞA ÇARPTI"

Okul müdürünün odasında S.H.'yi okula bir daha girmemesi konusunda uyardığı ileri sürülen öğretmen Z.K., iddiaya göre S.H.'ye tokat attı. Tokadın etkisiyle S.H.'nin sağ gözü duvardaki elbise askılığına çarptı. Elbiseleri kanlar içinde kalan S.H. hemen okuldaki öğretmenler tarafından çağrılan ambulansa Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan S.H.'nin sağ gözüne 17 dikiş atıldı. Yaşanan olayı haber alan S.H.'nin ailesi hastaneye geldi. Çocuklarının durumunu öğrenen aile, beden eğitimi öğretmeni Z.K.'dan şikayetçi oldu.

Yaşanan olaydan dolayı mağdur olduklarını savunan baba Eyüp Hasırcı, "Pazartesi gününden bu yana hastanelerdeyiz. Büyüklerimizden gerekeni yapmasını rica ediyoruz. Biz yasal işlemlerimizi başlattık. Savcılık kanalıyla karşı taraftan ve okul yönetiminden, bu olayda kimin sorumluluğu varsa hepsinden şikayetçiyiz. Milli eğitim müdürümüzden de ricam bu konuyla ilgilenmesini istiyorum. Oğlumun başına gelen olay başka öğrencilerin başına gelmesin. Oğlum 10 gün rapor aldı. Gözünde 17 tane dikiş var. Daha kötüsü de olabilir gözünü kaybedebilirdi" dedi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ise, konuyla ilgili gerekli incelemenin başlatıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler