Oğlu işkenceyle öldürülen anne idam istiyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 17 Şubat günü kaybolan ve 5 gün sonra Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde cesedi bulunan 19 yaşındaki Ali Hümaz "ın annesi, işkenceyle cinayete kurban giden oğlunun zanlılarının idamla cezalandırılmasını istedi.İskenderun ilçesi

Oğlu işkenceyle öldürülen anne idam istiyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 17 Şubat günü kaybolan ve 5 gün sonra Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde cesedi bulunan 19 yaşındaki Ali Hümaz "ın annesi, işkenceyle cinayete kurban giden oğlunun zanlılarının idamla cezalandırılmasını istedi.

İskenderun ilçesinde akraba ziyaretinde gazetecilere açıklamada bulunan anne Döne Hümaz, oturdukları apartmanda görevli olarak çalışan oğlunun apartman aidatlarını toplayıp eve getirdikten sonra kazan dairesine kömür atmak üzere evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi. Anne, daha sonra oğlunun o gün eve gelmemesi üzerine durumu emniyet birimlerine bildirdikleri belirtti.

5 gün sonra oğlunun Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bulunduğunu anlatan Hümaz, "5 gün boyunca işkence yaparak öldürmüşler. Osmaniye'nin Kadir ilçesinde yolun üzerine atmışlar. Oğlum suçluysa bir kurşunla öldürselerdi. Neden 5 gün boyunca işkence yaptılar. Bir tek oğlum vardı onu elimden aldılar. Oğlumun askerliğini ve evliliğini görecektim. Ciğerim yanıyor. Adalete güveniyor ve inanıyorum. Bunu yapanlara en ağır ceza vermelerini istiyorum" dedi.

Ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilen gencin babası Mustafa Hümaz da oğlunun elleri ve ayakları bağlı bir şekilde 22 kurşun sıkılıp, vücudunda sigara izmaritleri söndürüldüğünü söyledi. Cinayette 2 kişinin cezaevinde tutuklu olduğu bir kişinin ise firari olduğu bilgisine ulaşıldı.

Oğlu işkenceyle öldürülen anne idam istiyor

Oğlu işkenceyle öldürülen anne idam istiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler