O teröristlerden 6'sı öldürüldü!

 Şırnak'ta önceki gün polis karakoluna saldırı düzenleyen terör örgütü PKK 'lı teröristler Namaz Dağı'nda kıstırıldı. Sıcak temasın sağlandığı operasyonda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralı olarak kaldırıldığı GATA Askeri Hastane'de yapılan tedavi sıra

O teröristlerden 6'sı öldürüldü!

 

Şırnak'ta önceki gün polis karakoluna saldırı düzenleyen terör örgütü PKK 'lı teröristler Namaz Dağı'nda kıstırıldı. Sıcak temasın sağlandığı operasyonda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralı olarak kaldırıldığı GATA Askeri Hastane'de yapılan tedavi sırasında şehit oldu.

Devam eden operasyonda, şimdiye kadar 6 teröristin ölü olarak ele geçirildiği öğrenildi.

Şırnak'ta önceki gece Şehit Mehmet İşler Polis Karakolu'na kalabalık bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlenmiş ve çıkan çatışmada 1 polis memuru hafif yaralanmıştı.

Gecenin karanlığından faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri operasyon başlattı. Hava destekli operasyonda teröristler Namaz Dağı'nda kıstırıldı.

Yaklaşık 10 kişi oldukları tahmin edilen terörist grupla yaşanan sıcak temasta ilk belirlemelere göre 1 asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Polis Özel Harekat timleri ve Jandarma Komando Özel Harekat'ın koordineli olarak yürüttüğü operasyonda, Namaz Dağı'nda sıkışan teröristlerle girilen çatışmalarda, 6 teröristin ölü olarak ele geçirildiği öğrenildi.

Ayrıca, Şırnak Uludere ilçesi Ortasu köyünde bulunan BDP heyeti için çevre güvenliğini sağlamak amacıyla giden askeri servis, yolda kaza yaparak şarampole yuvarlandı. Kazada 9 asker ile 1 geçici köy korucusu şehit oldu. 4 asker ile bir vatandaş da yaralandı. Yaralı askerler Şırnak Askeri Hastane'de tedavi altına alınırken, şehitler, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler