O filmin oyuncuları tutuklanacak

 Allah (C.C.)'nun Rasulü ve alemlerin efendisi olan Hz. Muhammed'e (S.A.V.) hakaret içeren filmde rol alan 9 Mısırlı için tutuklama kararı çıkartıldı.Mısır Cumhuriyet Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, ABD'de yaşayan ve Hz. Muhammed'e (S.A.V.) hakaret içe

O filmin oyuncuları tutuklanacak

 

Allah (C.C.)'nun Rasulü ve alemlerin efendisi olan Hz. Muhammed'e (S.A.V.) hakaret içeren filmde rol alan 9 Mısırlı için tutuklama kararı çıkartıldı.

Mısır Cumhuriyet Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, ABD'de yaşayan ve Hz. Muhammed'e (S.A.V.) hakaret içeren filmin yapımında yer alan 9 Kıpti'nin ülkeye girişi halinde tutuklanacağı belirtildi.

Papaz Markos Aziz, İsmet Zelkame, Moris Sadık, Nebil Bisade, İhab Yakub, Jack Ataullah, Nahid Mütevali, İlya Basiyli ve Adil Riyad ile Amerikalı Papaz Terry Jones'un Mısır topraklarına girdikleri anda tutuklanacakları bildirildi.

Ezherli alim ve aktivistlerden oluşan Sınır Tanımayan Ezherliler Hareketi de Hazreti Peygamber'e hakaret içeren filmin yapımında yer alan ABD'de yaşayan Kıptilerin yargılanması için savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler