Nusaybin'de polise ateş açıldı!

Nusaybin'de sokaklarda hendek kapatan polise ateş açıldıMARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerinin polisin girişinin engellemek için cadde ve sokaklara kazdığı hendekleri iş makineleri

Nusaybin'de polise ateş açıldı!
Nusaybin'de sokaklarda hendek kapatan polise ateş açıldı
MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerinin polisin girişinin engellemek için cadde ve sokaklara kazdığı hendekleri iş makineleri ile kapatılırken, polise uzun namlulu silahla ateş açıldı. Polis ölen taşlı saldırıda bulunan grubu da gaz bombasıyla dağıttı.
 
Nusaybin'de YDG- H üyeleri başta Abdulkadir Paşa Mahallesi olmak üzere güvenlik güçlerinin girişini engellemek için bazı cadde ve sokaklara hendekler kazıp, taşlarla barikat kurarak giriş çıkışlara kapattı. Nusaybin Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün öğleden sonra mahalleye zırhlı araçlar ve kepçelerle giderek, kazılan hendekleri kapatmaya başladı. Hendeklerin kapatılması sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, ara sokaklardan polis ekiplerini uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte ölen ya da yaralanan olmadı.
 
Hendekler kapatılırken, çevreye asılan PKK flamaları da indirdi. Bu sırada ara sokaklarda toplanıp, taşlı saldırıda bulunan grupları da polis gaz bombası ile müdahalede ederek dağıttı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem