Nusaybin’de operasyonlar sürüyor

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve 250 hendek ile barikatın tespit edildiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyon sürüyor.Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan

Nusaybin’de operasyonlar sürüyor

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve 250 hendek ile barikatın tespit edildiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyon sürüyor.

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması amacıyla 4 gün önce sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin ilçesinde operasyon sürüyor. Silah ve patlama seslerinin kesilmediği ilçede, 250 hendek ve barikat tespit edildi. Birçoğunun ya içi ya da etrafında bombaların tuzaklandığı hendek ve barikatlar birer birer kapatılıp, yıkılıyor.

Nusaybin’de operasyonlar sürüyor

Nusaybin’de operasyonlar sürüyor

Nusaybin’de operasyonlar sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem