Nuri Alço estetik açıklaması yaptı

Nuri Alço konuyla ilgili: "Şu an Adana Film Festivali’ndeyim. Ne estetiği?.. Bu haberleri nereden çıkarıyorlar anlamıyorum. Saç tarama şeklimi değiştirdim hemen estetik demişler. Bu tarz haberlerin kaynağı kıskançlıktan başka bir şey olamaz. Ben yüzümle p

Nuri Alço estetik açıklaması yaptı

Nuri Alço konuyla ilgili: "Şu an Adana Film Festivali’ndeyim. Ne estetiği?.. Bu haberleri nereden çıkarıyorlar anlamıyorum. Saç tarama şeklimi değiştirdim hemen estetik demişler. Bu tarz haberlerin kaynağı kıskançlıktan başka bir şey olamaz. Ben yüzümle para kazanan bir oyuncuyum. Estetiğe hiç bir zaman ihtiyaç duymadım, duymayacağım da çünkü estetiğe en son ihtiyaç duyacak gayet karakteristik bir yüze sahibim. Estetik yaptırmak bana göre bir şey değil. Kimse bu çıkan dedikodulara itibar etmesin." diyerek hakkında yazılan haberleri yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem