Nihat Usta o endişeyi böyle anlattı!

Haber61 /Haber Servisi - Trabzon’un en eski köftecilerinden Nihat Aydın (Nihat Usta) et fiyatının her geçen gün artmasıyla sektörde ciddi sorunlar yaşandığını ve endişe duyduklarını söyledi. Nihat Usta,”Sorun şu; 1990 yıllarında Trabzon’a turizm için gele

Nihat Usta o endişeyi böyle anlattı!
Haber61 /Haber Servisi - Trabzon’un en eski köftecilerinden Nihat Aydın (Nihat Usta) et fiyatının her geçen gün artmasıyla sektörde ciddi sorunlar yaşandığını ve endişe duyduklarını söyledi. Nihat Usta,”Sorun şu; 1990 yıllarında Trabzon’a turizm için gelen otobüs sayısı 100-150 idi.
 
Şu anda 2 binin çok üsüne çıktı. Dolayısıyla bizde sezon başlamadan sözleşlerimizi yaptık. 
Kişi başı tur firmalarına 25 lira ile anlaştık. Ama sezona başlarken etin kilosu 19-20 lira iken şu anda etin kilosu 28 liraya kadar çıktı ve devam ediyor.  Bu nedenle bu sene boşa çalışmış olacağız. buna karşı önlem almalı. Serbest bırakıldı. Bu gidişle Kurbanın kilosunu 40 liraya kesebiliriz. Endişemiz her gün artıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem