Nihat Hoca'ya zor soru

Son dönemlerin en çok takip edilen ilahiyatçılarından Nihat Hatipoğlu, atv 'de canlı yayınlanan iftar ve sahur programlarını sunuyor.Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleştirilen canlı yayına izleyiciler de sorularıyla katılıyor. Dün akşam yayınlanan iftar pro

Nihat Hoca'ya zor soru

Son dönemlerin en çok takip edilen ilahiyatçılarından Nihat Hatipoğlu, atv 'de canlı yayınlanan iftar ve sahur programlarını sunuyor.

Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleştirilen canlı yayına izleyiciler de sorularıyla katılıyor. Dün akşam yayınlanan iftar programına ise Karadenizli bir kadın izleyicinin sorusu damgasını vurdu.

CİNSİYET DEĞİŞTİRENİ HANGİ HOCA YIKAR?

"Ben bu cinsiyetle ilgili bir şey sormak istiyorum. Şimdi bu erkekler dünyaya erkek olarak geliyorlar fakat bazıları sonra cinsiyet değiştiriyorlar. Bunları kadın hoca mı erkek hoca mı yıkamalı?" diye soran izleyicinin sorusu Hatipoğlu'nu şaşırttı.

Soruya önce gülümseyip "Güzel soru" diye karşılık veren Hatipoğlu, ardından izleyicisinin sorusunu cevapladı.

HOR GÖRMEYELİM ONLAR DA KARDEŞİMİZ

"Zarif bir soru. Allah ya erkek dünyaya getirir ya kadın. Değişik sebeplerden dolayı kendini erkeken kadın hisseden olursa, buna sabır etmek lazım. O kardeşlerimizi ben küçük görmüyorum, hor görmüyorum, hakaret de etmiyorum. Temkinle, sabır ile bakmak lazım. Bunun bir imtihan olduğunu düşünsün o kardeşimiz. Yaptıkları doğru bir şey değil ama onları hor görmeyelim. Onlar da bizim kardeşimiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem