Murat Dalkılıç Adana’yı salladı

Türk pop müziğinin sevilen ve başarılı sanatçılarından Murat Dalkılıç, ilk kez konser verdiği Adana'da binlerce hayranına büyük coşku yaşattı. Adana Optimum AVM" deki dev konserde sevilen şarkılarını seslendiren Murat Dalkılıç, enerji dolu sahne performan

Murat Dalkılıç Adana’yı salladı

Türk pop müziğinin sevilen ve başarılı sanatçılarından Murat Dalkılıç, ilk kez konser verdiği Adana'da binlerce hayranına büyük coşku yaşattı. Adana Optimum AVM" deki dev konserde sevilen şarkılarını seslendiren Murat Dalkılıç, enerji dolu sahne performansı ve dansları ile büyük beğeni topladı.

2008 yılında başladığı müzik kariyerine 5 albüm sığdıran, "Daha Derine", "Bir Güzellik Yap", "Merhaba", "La Fontanie" ve "Kasaba" adlı albümleri satış rekorları kıran Murat Dalkılıç, Optimum AVM'nin buz pistinde kurulan sahnede adeta fırtına gibi esti.

Konserine "Daha Derine" adlı şarkısıyla başlayan Murat Dalkılıç'ın birbirinden hareketli şarkılarına dansçıları da eşlik etti.

1.5 saat süren konserin gerçekleştiği buz pisti çevresindeki katları tamamen dolduran Adanalılar, Murat Dalkılıç'ın şarkılarına keyifle eşlik edip, alkışlarla tempo tuttu, kameralı cep telefonlarıyla görüntü almak için birbirleriyle yarıştı. Genç kızlara çığlıklar attıran Murat Dalkılıç, bazı şarkılarında müzisyenlere de mikrofon uzatıp, vokal yaptırdı, birlikte dans etti. Konserde duygu dolu parçalarına da yer veren Murat Dalkılıç, bu şarkılarda sevenlerinin asla hüzünlenmemesini istedi.

İlk kez geldiği Adana'yı çok sevdiğini belirten Murat Dalkılıç, konserin ardından yöresel yemeklerle kendisine ziyafet çekeceğini vurguladı. Kentte hüküm süren bahar havasının kendisini mest ettiğini de dile getiren Dalkılıç, "İstanbul'da lodos varmış, belki Adana'da kalırım" diye espri yaptı.

Murat Dalkılıç Adana’yı salladı

Murat Dalkılıç Adana’yı salladı

Murat Dalkılıç Adana’yı salladı

Murat Dalkılıç Adana’yı salladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem