Minibüsten cephane çıktı

  Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir minibüste 21 bin 587 adet tabanca veya tüfek mermisi ile 2'si susturuculu ve otomatik olmak üzere 5 adet tabanca ele geçirildi. Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Yolcu Salonu Gümrük Sahası'na gele

Minibüsten cephane çıktı

 

 

Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir minibüste 21 bin 587 adet tabanca veya tüfek mermisi ile 2'si susturuculu ve otomatik olmak üzere 5 adet tabanca ele geçirildi.

 

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Yolcu Salonu Gümrük Sahası'na gelen M.A'nın kullandığı BZ 311 CH plakalı minibüsü, sürücünün durumundan şüphelenerek x-ray taramasından geçirdi.

 

Patlayıcı dedektör köpeği Senta'nın da yardımıyla yapılan aramada, 21 bin 432 adet dolu tabanca mermisi, 155 adet uzun namlulu yivli dolu tüfek fişeği, 1 adet uzun namlulu yivli tüfek boş kovanı, 190 adet kuru sıkı kapsül, 48 adet havai fişek ucu, 3 adet tabanca, 2 adet makineli tabanca, 1 adet havai fişek sevk tabancası, içlerinde 34 mermi bulunan tabancalara ait 7 adet şarjör ele geçirildi. Olay ilgili sürücü M.A ile yanındaki A.Ö. ve F.A. gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan 3 kişiden M.A, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem