Milli piyango ek süre istedi

Milli Piyango İdaresine ait şans oyunlarının lisans verilerek özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi veren Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu (OGG), Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) lisans sözleşmesini imzalamak için ek süre istedi. OGG da

Milli piyango ek süre istedi

Milli Piyango İdaresine ait şans oyunlarının lisans verilerek özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi veren Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu (OGG), Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) lisans sözleşmesini imzalamak için ek süre istedi. OGG daha önce yaptığı açıklamada, bugün lisans sözleşmesinin imzalanacağını açıklamıştı.

MİLLİ PİYANGO'NUN ESKİ MÜDÜRÜ TEZMEN İHALE ALAN ŞİRKETİN BAŞINA GEÇTİ

Net Holding AŞ, daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, ihale ile ilgili sürecin tamamlandığını, Net Piyango ve Şans Oyunları Ticaret Anonim Şirketi'nin 26 Şubat'ta lisans sözleşmesini imzalamak üzere ÖİB'ye davet edildiğini duyurmuştu.

Şans oyunlarının özelleştirilmesi için 15 Temmuz 2014'te yapılan ihalede, en yüksek teklifi 2 milyar 755 milyon dolar+KDV ile Net Şans-Hitay OGG vermişti. Şirketin ödemesi gereken KDV tutarı ise 495.9 milyon dolar olarak hesaplanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler