Midesinde Çatal Bulundu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir genç kız, karın ağrısı şikâyeti ile gittiği hastanede, midesinde çatal olduğunu öğrenince şok oldu. Genç kızın çatalı küçük yaşta yuttuğu sanılırken, çatal başarılı bir ameliyatla çıkartıldı.Ameliyatı gerçekleştiren Dr

Midesinde Çatal Bulundu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir genç kız, karın ağrısı şikâyeti ile gittiği hastanede, midesinde çatal olduğunu öğrenince şok oldu. Genç kızın çatalı küçük yaşta yuttuğu sanılırken, çatal başarılı bir ameliyatla çıkartıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Ali Özpolat, genç kızın midesindeki çatalı görünce kendisinin de şaşırdığını ifade ederek, "Bu, tıpta ender vak'alardan biri diye düşünüyorum. Hastamız çatalı ne zaman yuttuğunu hatırlamıyor. Muhtemelen çok küçük yaşlarda olabileceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Ayfer Karakaya ise, çatalın nasıl midesine gittiğini bilmediğini belirterek, "Gerçekten şok oldum. Psikolojim bozuldu. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler