Merakla beklenen dizi izleyiciyle buluştu

Merakla beklenen "Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan" dizisi ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu.Başrollerini Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Kadir Doğulu gibi ünlü isimlerin oynadığı dizi ilk bölümüyle Star Tv ekranlarına geldi. Sosyal medyada da çok konuşu

Merakla beklenen dizi izleyiciyle buluştu

Merakla beklenen "Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan" dizisi ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu.

Başrollerini Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Kadir Doğulu gibi ünlü isimlerin oynadığı dizi ilk bölümüyle Star Tv ekranlarına geldi. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi Twitter'da en üst sırada yer alarak hashtag ile trend topic oldu. Bazı izleyiciler diziye tam not verirken, bir kesim de Osmanlı Devleti'nin yanlış anlatıldığını savunarak diziyi eleştirdi.

Dizide hanedanın ve devletin en kritik noktalarında tam 40 yıl duran Kösem Sultan'ın aşkla, kanla, güç savaşlarıyla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen ömrü senaryoya dökülerek izleyiciye sunuluyor.

Bakalım "Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan" , başrollerini Halit Ergenç'in oynadığı "Muhteşem Yüzyıl"ın başarısını yakalayabilecek mi ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler