Melek Baykal’dan başörtülüleri aşağılayan sözler

Yozgat'taki Hayri İnal Konağını ziyaret eden ve buradaki izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Melek Baykal, başörtülü hanımlar için kullandığı cümleler nedeniyle büyük tepki çekti.Konakta birlikte hatıra fotoğrafı çektiren başörtülü kadınlara çi

Melek Baykal’dan başörtülüleri aşağılayan sözler

Yozgat'taki Hayri İnal Konağını ziyaret eden ve buradaki izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Melek Baykal, başörtülü hanımlar için kullandığı cümleler nedeniyle büyük tepki çekti.

Konakta birlikte hatıra fotoğrafı çektiren başörtülü kadınlara çirkin ifadeler kullanan Baykal'a sosyal medyada tepki yağdı. 150 yıl sonra geldiğimiz nokta olarak durumu değerlendiren Baykal tepkiler nedeniyle hesabını kapattı. Melek Baykal'ın fotoğrafın altına yazdıkları ise şöyle:

"Konağın duvarında konağın gerçek sahipleri Hayri İnal ve ailesinin resimlerini gördüm… Gözlerime inanamadım en az 100 sene önce çekilen resimlerdeki hanımefendiler son derece medeni bir tavır ve kılık kıyafetleriyle bana gülümsüyorlardı…

Çok mutlu olmuştum. Sonra kafamı sola çevirdim gördüğüm manzara 150 sene sonra geldiğimiz noktaydı… Yani konağın yeni sahipleri Yozgat belediyesi ve çalışanları… yeni sahipleriyle aralarına girip resim çektirdim. Yüzümdeki ifadeden ne kadar mutlu olmuşum anlarsınız zaten… Konağı terk ederken aklımda tek bir şey kaldı konağın gerçek sahiplerinin medeni halleri. Sonra karmakarışık duygularla oradan uzaklaştım. Ve kendi kendime sordum. Biz ne zaman ve neden bu kadar geriye gittik diye. Cevabını bulamadım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler