Mehmet Ali Erbil'e 31 yaş küçük sevgili

Gençlik sevdasından vazgeçmek bilmeyen Mehmet Ali Erbil, geleneğini bozmuyor... Bugüne kadar kızı yaşındaki güzellerle yaşadığı aşklarla gündem olan Mali, önceki gün de yeni sevgilisiyle Bebek'teydi. 58 yaşındaki ünlü komedyen, kendisinden 31 yaş küçük oy

Mehmet Ali Erbil'e 31 yaş küçük sevgili

Gençlik sevdasından vazgeçmek bilmeyen Mehmet Ali Erbil, geleneğini bozmuyor... Bugüne kadar kızı yaşındaki güzellerle yaşadığı aşklarla gündem olan Mali, önceki gün de yeni sevgilisiyle Bebek'teydi. 58 yaşındaki ünlü komedyen, kendisinden 31 yaş küçük oyuncu ve sunucu Ferhan Tülmen ile Alaçatı Muhallebicisi'nde kahvaltı yaptı. 

HER YERDE İLAN! 

Bu sırada çektikleri fotoğrafı instagram'da paylaşan Mali, bu karenin altına "Eski dostlar düşman olmaz" yazdı. Bu cümlesiyle güzel sunucuyla arkadaş olduğunu ima eden Mehmet Ali Erbil'in birkaç dakika sonraki halleri ise ilişkinin arkadaşlıktan çok daha öte olduğunun kanıtıydı! Mali, kızı yaşındaki sevgilisini elleriyle beslerken objektiflere takıldı.

ŞİMDİ REKLAMLAR! 

Mehmet Ali Erbil'in 33 yaşındaki kızı Selin Erbil Yazgan'dan bile küçük olan Ferhan Tülmen'le sergilediği bu görüntüler "Bu kadarına da pes artık" dedirtti. Bu arada sunucu ve oyuncu olan Ferhan Tülmen'in ünlü komedyenle yaşadığı beraberliği gazetecilerin uğrak noktası Bebek ve sosyal medyada ilan edip adını duyurmaya çalışması ise "Tamamen duygusal" yorumları yaptırdı!

GENÇ AŞIKLA SELFİE

Ferhan Tülmen'le çekilen fotoğrafını instagram'da paylaşıp "Eski dostlar düşman olmaz" yazan Mali, böylece genç sevgilisini de herkese ilan etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler