Mehdi Eker Tahir Elçi olay nasıl olduğunu anlattı

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakırlı Mehdi Eker, Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesinde PKK’yı işaret etti.

Mehdi Eker Tahir Elçi olay nasıl olduğunu anlattı

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakırlı Mehdi Eker, Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesinde PKK’yı işaret etti. Eker “Allahtan rahmet diliyorum PKK denen terör örgütünün bu tür eylemlerini lanetliyorum. Diyarbakır gibi muhteşem medeniyetin barbarca eylemlere maruz kalması ürkütücü. İçişleri bakanlığı olayın ayrıntısı aktaracak. Baro başkanını öldürülmesine çok üzgünüm PKK’nın bu tür eylemlerini lanetliyoruz.”dedi.

Eker, “ Direk olarak hedefin Elçi’nin ola bileceğini düşünmüyorum. Dün polise dönük saldırı eylemini gerçekleştiriliyor. Aynı yerde PKKlı teröristleri durdurmak isteyen polislere ateş acılıyor. Bu esnada da Elci’nin açıklaması denk geliyor ve çatışma büyüyor. Tahir elçi öldürülüyor. Doğrudan Tahir Elçi’nin hedef alınmadığı biliniyor.”ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem