Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 24 Ekim 2026 08:32 Güncellenme tarihi: 24 Ekim 2026 08:32

Mantar dönüşü korkunç olay! 4 kişi hayatını kaybetti

Çankırı’da mantar toplamak için yaylaya giden 5 kişinin bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Çankırı’nın Bayramören ilçesinde mantar toplamak için yaylaya giden 5 kişinin bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi yaralandı.

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Kaza, Çankırı’nın Bayramören ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mantar toplamak için köye giden vatandaşları taşıyan Recep Yazıcı yönetimindeki 18 DA *** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

Yamaçtaki ağaçlara çarparak durabilen otomobilde bulunan 5 kişi araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Uçurumdaki araca güçlükle ulaşan ekipler, sürücü Recep Yazıcı ile yolcular Ayşe Öztürk, Fatma Duman ve Kibar Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan H.E. ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri hastane morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!