Manisa’da ’FETÖ’ operasyonu: 26 gözaltı

Manisa'da paralel devlet yapılanması içerisinde oldukları iddiasıyla aralarında doktor, avukat ve iş adamlarının olduğu 26 kişi gözaltına alındı.Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 26 kişi gözalt

Manisa’da ’FETÖ’ operasyonu: 26 gözaltı

Manisa'da paralel devlet yapılanması içerisinde oldukları iddiasıyla aralarında doktor, avukat ve iş adamlarının olduğu 26 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 26 kişi gözaltına alındı. 9 kişinin de firari olarak arandığı operasyon Manisa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde kentteki 35 adrese eş zamanlı olarak düzenlendi. 1 numaralı zanlının Fethullah Gülen olduğu bildirilen operasyonda içlerinde Manisa İmamı olarak adlandırıldığı öne sürülen bir kişinin de bulunduğu; doktor, avukat, iş adamı, eğitimci, müteahhit gibi meslek gruplarından olduğu ve örgüte maddi kaynak topladıkları iddia edildi. Gözaltına alınan 26 zanlı sabah saatlerinde hastaneye çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler