Köpeğin hayatı için canını hiçe saydı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde seyir halindeki TIR'ı kullanan şoför, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon çevirerek dereye uçtu. TIR'dan sağ çıkan sürücü kazayı yara almadan atlattı.Kaza, D-110 Karayolu üzeri Haliç Mahallesi kavşağında meydana geldi

Köpeğin hayatı için canını hiçe saydı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde seyir halindeki TIR'ı kullanan şoför, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon çevirerek dereye uçtu. TIR'dan sağ çıkan sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, D-110 Karayolu üzeri Haliç Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malkara'dan Keşan istikametine seyreden Ali Kurnaz yönetimindeki 22 RS 233 plakalı TIR, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon çevirerek sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu.

Kazada TIR'dan burnu bile kanamadan çıkan şoför Kurnaz, "Normal istikametimde giderken birden önüme köpek çıktı. Sağ sol yaparak köpeğin canını kurtarmak istedim ama dereye düştük. Çok şükür kazadan yara almadan kurtulduk" diye konuştu.

Yoldan geçen bir vatandaş ise kazayı görüp yardım için geldiklerini ve TIR'ın dereye uçması sonucu şoförünün yara almadan kurtulmasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler