Konya'da inanılmaz olay!

 Konya’da üniversite öğrencisi bir genç, 5. katta oturan kız arkadaşının evinin penceresinden atlayarak yaralandı.Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen

Konya'da inanılmaz olay!

 

Konya’da üniversite öğrencisi bir genç, 5. katta oturan kız arkadaşının evinin penceresinden atlayarak yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Sadettin Y. (22), Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi olan M.A.'nın (22) evine gece kalmak için gitti. M.A. yatmak için başka odaya geçtikten sonra Sadettin Y. bulunduğu odanın penceresinden aşağı atladı.

Gencin 5. kattan aşağı düştüğünü görenler 112 sağlık görevlilerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerinde ilk müdahalesi yaptıktan sonra Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan gencin acil servis girişinde sedye görevlilerine ve sağlık ekiplerine 'Beni niye kurtardınız, ölmek istiyorum' dediği iddia edildi. Kız arkadaşının evinden aşağı atlayarak intihar girişiminde bulunan genç öğrencinin yakın bir zamanda da bileklerini keserek intihar etmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem