Konya'da feci kaza : 3 ölü 5 yaralı

 Gökhan Küçükdoğru idaresindeki 42 BJB 09 plakalı hafif ticari araç, Konya-Karapınar karayolunun 52. kilometresinde, İsmail Gürsoy yönetimindeki 27 HL 199 plakalı otomobille çarpıştı.  Kazada hafif ticari araç sürücüsü Küçükdoğru ile aynı araçtaki annesi

Konya'da feci kaza : 3 ölü 5 yaralı

 

Gökhan Küçükdoğru idaresindeki 42 BJB 09 plakalı hafif ticari araç, Konya-Karapınar karayolunun 52. kilometresinde, İsmail Gürsoy yönetimindeki 27 HL 199 plakalı otomobille çarpıştı. 

 

Kazada hafif ticari araç sürücüsü Küçükdoğru ile aynı araçtaki annesi Iraz ve babası Zeki Küçükdoğru kaza yerinde hayatını kaybetti. 

 

Yaralanan otomobil sürücüsü Gürsoy ile eşi Ülgen, çocukları Zeynep, Fatma ve Mehmet Can Gürsoy ambulanslarla Konya'daki farklı hastanelere kaldırıldı. 

 

Jandarma ve polis ekiplerinin incelemeleri sonrası cesetler otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem