Koku için gittiler bakın ne buldular

  İstanbul Ataşehir’de bir vatandaşın “Sokağımızdan pis ve keskin kokular yükseliyor” ihbarını değerlendiren polis, bilinen adrese gitti. Kokunun 2 katlı bir apartmanın bitişiğindeki bahçesinden geldiğini belirleyen polis memurları, yaptıkları incelemede

Koku için gittiler bakın ne buldular

 

 

İstanbul Ataşehir’de bir vatandaşın “Sokağımızdan pis ve keskin kokular yükseliyor” ihbarını değerlendiren polis, bilinen adrese gitti.

 

Kokunun 2 katlı bir apartmanın bitişiğindeki bahçesinden geldiğini belirleyen polis memurları, yaptıkları incelemede 90 kök hintkenevirinin dikili olduğunu belirledi. Polis, bahçede ekili haldeki hintkenevirlerini sökerek çöp poşetlerinin içine koyup ekip otomobilinin bagajına koydu.2 apartman sakini uyuşturucuyla ilişkisi olabileceği iddiasıyla gözaltına aldı. Bahçedeki bir barakanın kapısını çilingir yardımıyla açan polis ekipleri, burada yaptıkları incelemede suç unsuruna rastlayamadı. Bahçede yetiştirilen tavukların ise uyuşturucunun kokusunu bastırmak için yetiştirildiği ileri sürüldü.

 

Kayışdağ Mahallesi, Nihat Sokak’ta oturan bir kişi “155 polis imdat” telefonunu arayarak evinin bulunduğu yerden “pis ve keskin kokular” geldiği ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren polis memurları sokağa girince kokuyu hissetti. Araştırmalara başlayan polis memurları kokunun 20 numaradaki 2 katlı bir binanın bahçesinden geldiğini belirledi. Polis memurları fenerlerle girdikleri bahçede yaptıkları incelemede domateslerin arasına ekilmiş onlarca kök hintkeneviri buldu. Telsizle amerlerine bilgi veren polis memurları, apartmanın 4 dairesini de inceledi. Burada suç unsuruna rastlamadı. Polis uyuşturucu ile bağlantısı olabileceğinden şüphelendiği 2 daire sakinini gözaltına aldı. Polis memurları el fenerleriyle girdikleri bahçede bulunan yaklaşık 90 kök hintkenevirini sökerek büyük poşetlerinin içine koyup ekip otosunun bagajına koydu.

 

Polis memurları bahçenin girişindeki kapalı olan konteynerin içinde de uyuşturucu olabileceğini düşünerek bir çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasıyla içeriye giren polisler, yaptıkları incelemede burada da suç unsuruna rastlayamadı. Polis memurları, bahçede bulunan tavukların kokuyu bastırmak için beslenmiş olabileceği ihtimalı üzerinde duruyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler