Koç'tan beklenen açıklama

 CHP sözcüsü Haluk Koç yaptığı Aygün'ün serbest kalmasıyla ilgili şu anda bir gelişme açıklama yok ifadesinde bulundu.Başbakan ve iktidar olayı örtmeye çalışıyor. Ak parti sözcüsü Hüseyin Çelik bir kaç mehmet şehit oldu diye meclis toplanamaz ifadesinde b

Koç'tan beklenen açıklama

 

CHP sözcüsü Haluk Koç yaptığı Aygün'ün serbest kalmasıyla ilgili şu anda bir gelişme açıklama yok ifadesinde bulundu.

Başbakan ve iktidar olayı örtmeye çalışıyor. Ak parti sözcüsü Hüseyin Çelik bir kaç mehmet şehit oldu diye meclis toplanamaz ifadesinde bulundu. Bir diğer açıklamada bu beklenen bir durumdu şeklinde açıklamalar yapıldı.

PKK'nın son bir yılda 145 kişinin kaçırıldığını görüyoruz. Teröristler doğu ve güneydoğuda saatlerce yol keserek istediklerini götürüp getirebiliyorlar.

Başbakan herşey kontrolümüzde diyor ama olaylar tam tersini söylüyor. Kurtarma operasoyonyarı devam ediyor. Ama kurtarılan yok 

 

Yaşadığımız tüm olaylar bir istihbarat ve güvenlik açığı değilse nedir. Son 3 aydır PKK silah bırakacak diyerek oyalanılmaktadır.

GELİN 14 AĞUSTOS SALI GÜNÜ TOPLANALIM

Başbakana hatırlatmak istiyorum Sayın Başbakan sorumluluklarınızın bileceksiniz. Unutmayın otoriter bir rejimde Kral değilsiniz. Meclisten kaçmamalısınız. Biz sizin kilonuzu çapınızı hiç merak etmiyoruz.

 

Çağrımız çok açık gelin Türkiye'yi Türkiye'den hep birlikte yönetelim.

 

Yine toplanmalıyız

İç siyasetin komplekslerinden kurtarıp çözüm üretmeliyiz.

Halk gizli kapaklı yasa dışı görüşmeler istemiyorlar. kürt yurttaşlarımızın terörden kurtulmak istedikleri çok açıktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem