Kobralar PKK'ya bomba yağdırıyor

 Siirt Van Şırnak üçgeninde bulunan Küçük Kato Dağı'nda tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı. PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra helikopterler tarafından bombalandı.Siirt'in Baykan İlçesi'ne bağlı

Kobralar PKK'ya bomba yağdırıyor

 

Siirt Van Şırnak üçgeninde bulunan Küçük Kato Dağı'nda tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.
 
PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra helikopterler tarafından bombalandı.Siirt'in Baykan İlçesi'ne bağlı Ziyaret Beldesi İlçe Jandarma Karakolu'na dün dün gece bir grup PKK'lı taciz ateşi açtıktan sonra kaçtı.
 
OPERASYONLAR SÜRÜYOR
Bölgede kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için dün gece başlatılan operasyonlar sürüyor.Siirt'in Pervari, Van'ın Çatak ve Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasında bulunan Küçük Kato Dağı'nda dün akşam saatlerinde tespit edilen kalabalık bir PKK'lı grubunun etkisiz hale getirilmesi amacıyla dün akşam başlayan operasyonlar kapsamında bugün sabah saatlerinden itibaren genişletildi. 
 
PKK'LILARIN GEÇİŞ GÜZARGAHINA BOMBA YAĞIYOR
Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterler, operasyon bölgesine uzman eğitimli birlikleri sevkederken, dün akşamdan beri operasyon bölgesindeki askerleri de dinlenmesi için geri getirdi. Tugay Komutanlığı'ndan kalkan Kobra helikopterleri ide derin vadilerde hareket halindeki teröristlerin kaçış güzergahlarını yoğun bombardıman altına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem