Koalisyon görüşmesi bitti! - Davutoğlu - Kılıçdaroğlu

Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi.   Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kı

Koalisyon görüşmesi bitti! - Davutoğlu - Kılıçdaroğlu
Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi.
 
Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşme sona erdi. Kılıçdaroğlu görüşme sonrası CHP Genel Merkezi'ne doğru yola çıktı. Kılıçdaroğlu'nun parti kurmaylarıyla görüşeceği bildirildi. 
 
AK Parti adına açıklamayı, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP adına ise Haluk Koç açıklama yaptı.
 
 
 
CHP kaynaklarından yapılan ilk açıklamada "görüşmede iyi niyet var fakat şu an için kesin sonuç yok" denildi.
 
Başbakanlık Resmi Konutu'na 18.04'de gelen Kılıçdaroğlu'nu, Başbakan Davutoğlu kapıda karşıladı.
 
Liderler, ilk görüşme sonrası yemeğe geçti.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında yapılan koalisyon görüşmesi yaklaşık 4 saat 20 dakika sürdü. 
 
İki lider, daha sonra basına kapalı gerçekleşen görüşmeye geçti. Görüşmede, AK Parti'den Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP'den ise Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç da hazır bulundu.
 
Bu arada, AK Parti ve CHP heyetlerinin, 5 ayrı oturumda, yaklaşık 35 saat süren "istikşafi" görüşmeleri, 3 Ağustos'ta sonra ermişti. Görüşmelerin ardından heyetler, Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'na sunum yapıp, rapor sunmuştu.
 
423c7c1a-4ca1-494c-a02b-efbc5552fd8f.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem