KKTC Dışişleri Bakanlığı’nda bir ilk

KKTC Dışişleri Bakanı Emine Çolak, makam şoförü olarak Samiye Yürün’ü tercih etti. Böylece Bakanlıkta ilk kez bir kadın şoför göreve getirilmiş oldu. KKTC Dışişleri Bakanı Emine Çolak, makam şoförü konusunda bir kadını tercih edince KKTC’de bir ilki gerçe

KKTC Dışişleri Bakanlığı’nda bir ilk

KKTC Dışişleri Bakanı Emine Çolak, makam şoförü olarak Samiye Yürün’ü tercih etti. Böylece Bakanlıkta ilk kez bir kadın şoför göreve getirilmiş oldu.

KKTC Dışişleri Bakanı Emine Çolak, makam şoförü konusunda bir kadını tercih edince KKTC’de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Samiye Yürün bakan şoförlüğü görevine dün başladı.

Çolak haberi doğruladığı açıklamasında, kadınların da her görevde olabileceğini göstermek maksadıyla böyle bir karar aldığı söyledi. Bakanın bu kararı bakanlık içinde büyük memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem