Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

 Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, yaklaşık 48 saat sonra Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı bir köyde serbest bırakıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

 

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, yaklaşık 48 saat sonra Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı bir köyde serbest bırakıldı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Aygün'ün serbest kalmasına ilişkin, ''Çok mutluyum. Umarım, sağlıklı bir şekilde ailesinin yanına döner'' dedi.

 

Aygün'ün ailesiyle daha önce görüştüğünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, ''Kendisiyle de görüştünüz mü?'' sorusuna ise, ''Hayır henüz görüşmedim. Telefon bağlantısı kurulamıyor'' karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem