"Kaza üzerlerine geldi" 2 polis yaralı

Antalya-Kemer Karayolu'nda yan yatan kamyonun üzerindeki malzemelere çarpan otomobilde bulunan 2 polis yaralandı.Edinilen bilgilere göre, saat 19.30 sıralarında Antalya'dan Kemer'e giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen sebze yüklü kamyon yan yattı. Kem

"Kaza üzerlerine geldi" 2 polis yaralı

Antalya-Kemer Karayolu'nda yan yatan kamyonun üzerindeki malzemelere çarpan otomobilde bulunan 2 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 19.30 sıralarında Antalya'dan Kemer'e giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen sebze yüklü kamyon yan yattı. Kemer Emniyet İlçe Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memurunun bulunduğu otomobil Antalya istikametine seyrederken kendi üzerlerine gelen malzemelere çarptı. Polis memuru Abdullah Biçer (42) ve Bulut Şeker çevrede ve yoldan geçenlerin 112 acil servis hattına haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Polis memuru Abdullah Biçer'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Antalya kemer karayolu kaza dolayısıyla yaklaşık 30 dakika gidiş ve geliş olarak trafiğe kapatıldı. Karayolu temizlendikten sonra trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem