Kato dağında sıcak çatışma

 Siirt'in Pervari İlçesi yakınlarında bulunan Küçük Kato Dağı'nda tespit edilen bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında, akşam saatlerinde çatışma çıktı. Siirt'in Pervari, Şırnak'ın Beytüşşebap ile Van'ın Çatak İlçeleri arasındaki Küçük Kato Dağı'

Kato dağında sıcak çatışma

 

Siirt'in Pervari İlçesi yakınlarında bulunan Küçük Kato Dağı'nda tespit edilen bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında, akşam saatlerinde çatışma çıktı.
 
Siirt'in Pervari, Şırnak'ın Beytüşşebap ile Van'ın Çatak İlçeleri arasındaki Küçük Kato Dağı'nda bugün akşam saatlerinde bir grup terörist tespit tespit edildi. Tespit edilen bu grubun etkisiz hale getirilmesi amacıyla Siirt 3'ncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan Sikorksy helikopterlerle bölgeye özel eğitimli timler hakim noktalara indirildi.
 
Derin vadilerde kaçmaya çalışan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla yapılan takip operasyonun ardından akşam saat 18.30 sıralarında sıcak temas sağlandı.
 
Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışma aralıklarla devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem