Karısını ve 2 kızını öldürdü, 3 kişiye hayat verdi

İzmir’in Buca ilçesinde, dün saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi’nde bir apartman dairesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, iki kız babası Enver Özdemir (55) ile karısı Mekkiye Özdemir (59) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine En

Karısını ve 2 kızını öldürdü, 3 kişiye hayat verdi
İzmir’in Buca ilçesinde, dün saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi’nde bir apartman dairesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, iki kız babası Enver Özdemir (55) ile karısı Mekkiye Özdemir (59) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Enver Özdemir, yanında bulunan ruhsatlı tabancasıyla karısı Mekkiye Özdemir’i, kızları Nesrin Özdemir (35) ve Duygu Özdemir’i (32) ateş ederek öldürdü. Baba Enver Özdemir daha sonra ise tabancayla kendi başına ateş etti. Olay sırasında evde bulunan Enver Özdemir’in 11 yaşındaki torunu Ayça Akbudak, yaşanılanlara tanık olup alt kattaki komşusuna sığındı.
 
Ağır yaralı olarak Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırılan Enver Özdemir, hastanede tedavi altına alındı. Bugün sabaha karşı beyin ölümü gerçekleşen Özdemir, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
 
3 KİŞİYE HAYAT VERDİ
 
Karısını ve iki kızını öldüren Enver Özdemir’in ailesi ise, organlarını bağışlama kararı aldı. Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nde yapılan operasyon sonucunda, Özdemir’in organları üç kişiye nakledildi.
 
KATLİAMDAN ÖNCE MEKTUP YAZMIŞ
 
Öte yandan, 55 yaşındaki Enver Özdemir’in daha önceden yazdığı ve cinayet sonrasında bulunan mektubu da ortaya çıktı. Özdemir yazdığı mektupta, “Borçlarımı hesabımdan ödeyin. Vatan için iyi evlatlar yetiştirmek gerek. Hakkınızı helal edin” ifadelerine yer verdi
 
Enver Özdemir’in karısı Mekkiye Özdemir ve kızları Nesrin Özdemir ile Duygu Özdemir, dün sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem