Karısını öldürdü, babası ve kızını yaralayıp intihar etti

Ölen Turan Keklik ve karısı Leyla Keklik'in cenazelerinin ise olay yerinde yapılacak incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirileceği açıklandı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. CENAZELER MORGA KA

Karısını öldürdü, babası ve kızını yaralayıp intihar etti

Ölen Turan Keklik ve karısı Leyla Keklik'in cenazelerinin ise olay yerinde yapılacak incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirileceği açıklandı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI
 
Köyün mezrasındaki evin yaklaşık 100 metre uzağında öldürülmüş halde bulunan Leyla Keklik daha sonra intihar eden Turan Keklik'in cenazeleri için olay yerinde inceleme yapıldı. Cumhuriyet Savcı'sının incelemesinin ardından cenazeler Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu. Ailenin 2 çocuklarının daha bulunduğu, onların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Köylülerin büyük şaşkınlık yaşadığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler