Kardeş Payı dizisi için sürpriz karar

İki hafta yeni sezona merhaba diyen başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan’ın paylaştığı Kardeş Payı dizisi 22.00′den sonra ekrana gelmesine rağmen reytinglerde büyük başarı yakalamış ve prime time yayınlanan bir çok iddialı diziyi bile geride

Kardeş Payı dizisi için sürpriz karar

İki hafta yeni sezona merhaba diyen başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan’ın paylaştığı Kardeş Payı dizisi 22.00′den sonra ekrana gelmesine rağmen reytinglerde büyük başarı yakalamış ve prime time yayınlanan bir çok iddialı diziyi bile geride bırakmıştı.

DİZİNİN SAATİ DEĞİŞTİ

Star TV’de final yapan Aramızda Kalsın dizisinden sonra Perşembe 20.00 kuşağının boşalmasıyla, kanal yönetimi Kardeş Payı dizisini bu saate çekti. Reyting başarısı nedeniyle 22.00′den 20.00′ye alınan Kardeş Payı, 12 Şubat Perşembe akşamı 25. bölümüyle yeni saatinde ekrana gelecek.

Kardeş Payı’nın prime time 1 kuşağında reyting yarışına katılmasının sonuçları nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler