Kar Zigana Geçidi'ni vurdu!

Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan en önemli geçitlerden Zigana Geçidi'nde kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşıyor. Zigana Geçidi'nde gerçekleşen kar yağışı bazı sürücüleri hazırlıksız yakalarken, Gümüşhane-Trabzon karayolu Z

Kar Zigana Geçidi'ni vurdu!

Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan en önemli geçitlerden Zigana Geçidi'nde kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşıyor.

Zigana Geçidi'nde gerçekleşen kar yağışı bazı sürücüleri hazırlıksız yakalarken, Gümüşhane-Trabzon karayolu Zigana Geçidi'nde araçlar kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Zigana Geçidi'nde zincirsiz ve kar lastiksiz yola çıkan sürücüler araçlarının kontrollerini kaybederken, yolda kaydıkları için ulaşımda aksamalar yaşandı. Karayolları ekipleri yolda kar tutmasının ardından meydana gelen buzlanmanın önüne geçebilmek için tuzlama ve karla mücadele çalışması yapıyor. Ulaşımın tek yönlü olarak verilmeye başlandığı geçitte sürücüler, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılıyor.

Öte yandan Rize'nin İkizdere ilçesi Anzer Köyü Muhtarı Remzi Güzel, kar nedeniyle kapanan Ovit Geçidi yerine Erzincan'a gitmek için Trabzon üzerinden Erzincan'a gitmeye calışırken Zigana Geçidi'nde yaşananları cep telefonu kamerasına anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem