Kanseri işte böyle yendi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşayan ressam İsmail Özdemir, yakalandığı kanser hastalığını resim yaparak atlattığını söyledi.Esman Otel'de 4. kişisel sergisini açan 74 yaşındaki İsmail Özdemir, resimle hayata tutunduğunu belirtti. Mudanya'da doğduğunu, hay

Kanseri işte böyle yendi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşayan ressam İsmail Özdemir, yakalandığı kanser hastalığını resim yaparak atlattığını söyledi.

Esman Otel'de 4. kişisel sergisini açan 74 yaşındaki İsmail Özdemir, resimle hayata tutunduğunu belirtti. Mudanya'da doğduğunu, hayatının büyük kısmını İsveç'te geçirdiğini belirten Özdemir, "Stockholm'de Güzel Sanatlar Akademisinde iç mimarlık okuyarak buradan mezun oldum. 20 yıl yaşadığım bu şehirde tasarım çalışmalarında bulundum. Türkiye'de sergiler açtım. Bu dördüncü sergim. 50 yıldır resim yapıyorum., Mudanya Aydınpınar'da bir köy evinde ikamet ediyorum. Yakalandığım kanser ve daha sonra verem hastalıklarını resimle yendim" dedi. 35 resimden oluşan sergi 25 Kasım'a kadar açık kalacak.

Kanseri işte böyle yendi

Kanseri işte böyle yendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem