Kandil'deki halay koltuktan etti

 Sosyal Demokrat Partinin İsveç ’in Dalarna bölgesinin ilk ombudsmanı olarak görev yapmakta olan Evin Çetin’in Kandil ziyareti pahalıya mal oldu.  Evin Çetin’in PKK ’ın İran kolu olduğu belirtilen PJAK üyeleriyle birlikte halay çektiği görüntüler, Express

Kandil'deki halay koltuktan etti

 

Sosyal Demokrat Partinin İsveç ’in Dalarna bölgesinin ilk ombudsmanı olarak görev yapmakta olan Evin Çetin’in Kandil ziyareti pahalıya mal oldu. 
 
Evin Çetin’in PKK ’ın İran kolu olduğu belirtilen PJAK üyeleriyle birlikte halay çektiği görüntüler, Expressen gazetesinde yayınlandı. Fotoğrafın yayımlanması üzerine Çetin’in geçici olarak görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi. 
 
Sosyal Demokrat Partisi Genel Başkanı Stefan Löfven, parti olarak terör örgütleriyle ilişkilerinin olmayacağını belirterek, “Bu ziyaret partimiz tarafından soruşturulacaktır” dedi. Evin Çetin, yazacağı kitap için röportaj yapmak amacıyla Kandil’de bulunduğunu söyledi. Çetin, PJAK'lılarla halay çekmesiyle ilgili sorulara ise "Bekleyin, kitapta okursunuz" diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem