Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 14 Temmuz 2026 18:17

Kan donduran vahşet: Üvey annesini ve kız kardeşini bıçakla katletti

Konya’da bir evde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Rahman Öztürk, üvey annesini ve kız kardeşini bıçakla boğazlarını keserek öldürdü.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi, bugün saat 14.00 sıralarında vahşi bir cinayete sahne oldu. Işıklar Mahallesi Hilmi Dede Sokak'taki bir evde yaşayan Rahman Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle üvey annesi Dursuniye Ö. ve kız kardeşi Esmanur Ö. ile tartışmaya başladı.

Komşuların İhbarı Dehşeti Ortaya Çıkardı

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Rahman Ö., üvey annesi Dursuniye Ö. ve kız kardeşi Esmanur Ö.'ü boğazlarını bıçakla keserek katletti. Evden yükselen bağrışmaları ve gürültüleri duyan çevredeki komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İki Kadın Hayatını Kaybetti

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Dursuniye Ö. ile kızı Esmanur Ö.k'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet zanlısı Rahman Ö., polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Yatağa Bağımlı Baba Hastaneye Kaldırıldı

Olay sırasında evde bulunan ve yatağa bağımlı olarak yaşayan Rahman Ö.k’ün babası Fuat Ö.'ün ise sağlık durumunun incelenmesi amacıyla tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmaları devam ederken, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!