Kan donduran cinayet planı

İstanbul Pendik'te Y.K. (40) adlı kadın, 5 yıldır birlikte olduğu A.B. (41) ile birlikte eşi Orhan K.'yi öldürüp ormana gömdü. İddiya göre, Pendik'te lastik tamirciliği yapan A.B. (41), 5 yıl önce yanında çırak olarak çalışan S.K. (15) adlı çocuğun annesi

Kan donduran cinayet planı

İstanbul Pendik'te Y.K. (40) adlı kadın, 5 yıldır birlikte olduğu A.B. (41) ile birlikte eşi Orhan K.'yi öldürüp ormana gömdü.

 

İddiya göre, Pendik'te lastik tamirciliği yapan A.B. (41), 5 yıl önce yanında çırak olarak çalışan S.K. (15) adlı çocuğun annesi Y.K. (40) ile arasında bir ilişki başladı.

 

Bir fabrikada gece bekçiliği yapan eşi Orhan K.'den (46) sürekli şiddet gördüğünü söyleyen, Y.K. ve A.B. ile cinayet planı yaptı. A.B., 1 hafta önce, evden kaçan S.K.'yi arama bahanesiyle baba Orhan K.'yi Kartal'daki Aydos Ormanı'na götürdü. A.B., burada bir arkadaşıyla birlikte Orhan K.'yı iple boğarak öldürerek cesedi ormana gömdü.

 

Olay, 15 yaşındaki S.K.'nın, Y.K. ile A.B.'nin konuşmalarını duymasıyla ortaya çıktı. Annesi ve sevgilisinin babasını öldürdüklerini öğrenen S.K., Pendik Asayiş Büro'ya giderek ihbarda bulundu. Asayiş büro ekipleri S.K.'nın avukat nezaretinde ifadesini aldı. Bunun üzerine anne Y.K., sevgilisi A.B. ve sevgilisinin kardeşi gözaltına alındı.Orhan K.'nın cesedi, gömüldüğü yerden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öte yandan olay sırasında zanlı A.B.'nin yanında bulunan arkadaşının ise arandığı öğrenildi

.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem