Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Eskişehir'de kamyonetin çarptığı başıboş at telef olurken, meydana kazada kamyonetteki 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, Çevreyolu Ankara istikameti Fevzi Çakmak Mahallesi yak

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Eskişehir'de kamyonetin çarptığı başıboş at telef olurken, meydana kazada kamyonetteki 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Çevreyolu Ankara istikameti Fevzi Çakmak Mahallesi yakınlarında yola çıkan başıboş ata E.S. idaresindeki 26 TU 633 plakalı kamyonet çarptı. At kanlar içinde yolun ortasına savrulurken, sürücü araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar E.S.'yi çıkaramayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler sürücü E.S.'yi çıkardı. Kamyonette yolcu olarak bulunan İ.U. ile E.S., 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

KEPÇE YARDIMIYLA YOLDAN ALINDI

Kanlar içinde yattığı yerden kalkmaya çalışan ancak kazayı izleyen vatandaşların gözleri önünde telef olan at kepçe yardımıyla yoldan alınırken, çevreyolu trafiğe açıldı.

Kaza yerine gelen belediye yetkilileri ise 1 hafta önce mahallede başıboş atlar üzerinde çalışma yaptıklarını belirtti. Gerekli cezai işlem uygulandığını belirten yetkililer, sahiplerinin gelerek atlarını yeniden aldıklarını söyledi.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise yetkililere defalarca uyarlarda bulunduklarını belirterek, "Kaza önümüzde oldu. Bir ses duyduk. Sürücünün ayakları sıkışmıştı. İlk müdahaleyi biz yaptık. Daha sonra yetkilileri aradık. Hayvan can çekişti" dedi.

Diğer yandan kaza sonrasında iki atın daha kazaya yakın bir alanda otlanması dikkat çekti. Mahallede çok sayıda başıboş atın olduğu öğrenildi. Başıboş atların gün içinde sahipleri tarafından kağıt ve hurda toplamak için at arabalarında kullanıldığı, iş olmadığı günlerde ya da akşam saatlerinde serbest bırakıldıkları belirtildi.

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

Kamyoneti çarptığı at telef oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem