Kafa kafaya çarpıştılar

Beykoz’da, dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki araçta da sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazayı görerek duran bir sürücü, uzun süre yerde ambulans bekleyen Murat Ceylan ambulansa bin

Kafa kafaya çarpıştılar

Beykoz’da, dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki araçta da sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Kazayı görerek duran bir sürücü, uzun süre yerde ambulans bekleyen Murat Ceylan ambulansa bindirilene kadar yanından ayrılmadı.



Kaza, Riva yolu üzerinde saat 13.30’da meydana geldi. Bir makine fabrikasında servis elemanı olarak çalışan Murat Ceylan, 34 GH 3195 plakalı teknik servis aracıyla Riva yönüne ilerlerken, 34 EV 1163 plakalı otomobiliyle karşı yönden gelirken dikkatsizlik nedeniyle şerit değiştiren Miraç Eyüpoğlu’yla kafa kafaya çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın airbagi açılırken, sürücüler direksiyon ile koltuk arasında sıkıştı.


Yoldan geçen başka sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, her iki sürücüyü de sıkıştıkları yerden kurtardı. Sağlık durumu ağır olan Miraç Eyüpoğlu, olay yerine gelen ilk ambulansla hastaneye kaldırılırken, ilk müdahalesi yapılan Murat Ceylan, ikinci ambulansın gecikmesi nedeniyle asfalt üzerine yatırıldı.



Sağ bacağı kırık olan Murat Ceylan ağrılar içinde ambulans beklerken, bu sırada aracıyla yoldan geçen Mehmet Öksüz yardımına koştu. Olay yerine gelen ilk ambulans görevlilerinin taktığı serumu dakikalarca elinde tutan Öksüz, ambulans geldikten sonra da serumu bırakmadı. Mehmet Öksüz, ambulansa bindirilene kadar elinde serumla Murat Ceylan’a eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem